Een behandeling


Be the change you want to see in the world (Gandhi)

Tijdens een sessie werken we negatieve emoties weg en gaan we, indien nodig, samen stelselmatig en efficiënt op zoek naar de oorzaak van je klacht. Belangrijk is dat je zelf actief bent in je genezingsproces en dus niet louter de behandeling ondergaat maar je bewust bent en participeert in het herstel. Uiteraard word je hierin professioneel begeleid en ondersteund door mij. We werken samen aan jouw herstel.

Dit gebeurt in een rustige sfeer, zonder tijdsdruk en in alle discretie. Alle klachten kunnen besproken worden, dit zonder oordeel en met respect.

Ben je reeds in therapie bij een klassieke therapeut dan kan EFT een grote meerwaarde bieden aan je genezingsproces, bovendien biedt EFT snel resultaat. Er zijn geen negatieve bijwerkingen gemeld over het tikken op meridiaanpunten.

Word je reeds behandeld in een psychiatrische instelling, meld dit dan vooraf bij reservering. Een behandeling is in deze situatie enkel aangeraden in samenspraak met je psychiater.

Het aantal behandelingen hangt af van de oorzaak van je klacht. EFT werkt snel en na 1 sessie is er al resultaat. Als je met een probleem worstelt dat diepgeworteld zit en waar je al jaren mee kampt, kan dit natuurlijk niet in 1 sessie worden opgelost.
Bij oppervlakkige problemen/klachten kunnen slechts een paar behandelingen nodig zijn, bij diepgewortelde problemen is het aangeraden om zeker te starten met 3 sessies en daarna te evalueren of verdere behandeling nog nodig is.

EFT is een vorm van zelfgenezing, bij bepaalde kleinere klachten kan je de techniek zelf toepassen bij jezelf en nabije familie/vriendenkring. Daarom organiseer ik de basisworkshop EFT (zie workshops voor data en info). Heb je interesse om deze workshop te volgen maar is er nog geen datum gekend, stuur mij dan gerust een mailtje en dan breng ik je op de hoogte bij de organisatie van een nieuwe workshop.

Een EFT-behandeling duurt 90 min, kost 70 EUR en kan worden toegepast bij mensen van alle leeftijden.

Enkel contante betaling is mogelijk.

Gelieve rekening te houden met volgende huisregel:
Het annuleren van een afspraak dient ten laatste binnen 48u voor het tijdstip van de afspraak te gebeuren via mail of telefonisch. Zo kan nog iemand anders geholpen worden. Bij laattijdige annulatie of niet komen opdagen wordt een vergoeding van 25 EUR aangerekend. Bij herhaaldelijk voorkomen van onregelmatigheden kan geen afspraak meer gemaakt worden.