Mijn verhaal


I choose to make the rest of my life, the best of my life. (Louise Hay)

Misschien mag ik jou ondersteunen op een moment in je leven waar het even wat moeilijker gaat en je de kracht gevonden hebt om jezelf te verzorgen. Daarom vertel ik graag iets over mezelf.

dav

Ik ben Natacha, geboren op 16/10/1981 en opgegroeid in De Haan. Ik ben getrouwd, mama van twee lieve schatten en verrijkt met heel wat levenservaring. Ik sta in het leven met veel doorzettingsvermogen en dankbaarheid en vind het belangrijk om inzicht te hebben in mezelf en de mensen rondom mij, hierdoor leef ik ook bewuster.

Toen ik EFT leerde kennen was ik enorm verbaasd over de kracht en het snelle resultaat van de techniek. Mijn nieuwsgierigheid en drang naar kennis werden geprikkeld en ik volgde kort daarna les in de EFT academy in België en werd EFT practitioner. Dit om mezelf in evenwicht te houden in het dagelijkse leven EN om andere mensen op een dieper niveau te kunnen begeleiden in hun zelfgenezing. Ik school me bij door opleidingen te volgen die een meerwaarde kunnen geven bij de EFT behandelingen.

We leven in een maatschappij waar veelal weinig tijd en ruimte is om terug op onze plooi te komen na hevige emotionele gebeurtenissen; tijd om te verwerken en ondersteuning hierin is noodzakelijk. Meestal pikken we de draad snel weer op om verder te gaan en slepen de emotionele ballast verder mee. Dit veroorzaakt minder energie, minder vreugde, minder genot, minder levenslust en zelfs pijn. Ik wil de mensen in deze situatie graag ondersteunen om hen opnieuw te laten stralen en lachen, te ondersteunen om los te laten, verder te gaan en hun dromen waar te maken. EFT is een persoonlijk groeiproces, waardoor je bewuster wordt van jezelf en je omgeving en meer inzicht krijgt.

Als kind vond ik het al zeer boeiend om mensen te analyseren, om dieper te kijken dan wat op het eerste gezicht te zien is. Deze eigenschap en ook mijn fijngevoeligheid, empathie en drang naar kennis helpen mij om een goeie EFT practitioner te zijn. Ik vind het prachtig om mensen te zien en te helpen genezen zodat ze opnieuw een gevoel van innerlijke zoete rust, kracht en evenwicht hebben. Ik doe dit vanuit mijn hart.

Natacha Talloen

Gecertificeerd master EFT practitioner