Workshops


BASISWORKSHOP EFT  datum volgende workshop nog niet gekend

Maak je leven aangenamer en luchtiger en gebruik EFT als 1ste hulp bij dagelijkse emotionele ongemakken bij jezelf, nabije familie en vrienden!

Maar al teveel hoor ik hetzelfde verhaal: een ophoping van kleine emotionele klachten bij partner, kinderen, beste vrienden,… Vaak ben je er als luisterend oor of bied je ondersteuning. Maar soms is die ontoereikend en zie je hoe een geliefd persoon niet lekker meer in z’n vel zit en heb je het gevoel dat je verder niets kan doen. Kleinere emotionele klachten hopen zich dikwijls op waardoor er uiteindelijk toch fysieke of psychische klachten opduiken. M.a.w. onze rugzak is te zwaar geworden en door die mee te slepen worden we moe, minder energiek en voelen we ons niet goed.
Als we nu eens EFT toepassen bij elkaar voor die kleinere ongemakken en helpen om die zware rugzakken te legen? Dan zullen we ons allemaal beter en energieker voelen, mensen zullen krachtiger staan en dichter bij hun echte ‘ik’ kunnen leven en dat zal een positief effect hebben binnen je gezin, je vriendenkring of familie. We kunnen zelf veel meer veranderen dan we denken!
Daarom organiseer ik de basisworkshop EFT.

Tijdens deze workshop leer je wat EFT precies is en hoe we deze zelfhulptechniek bij kleine emotionele ongemakken in ons dagelijks leven kunnen integreren en toepassen. Zo kan je niet enkel jezelf behelpen maar ook mensen die je nauw aan het hart liggen om hen te bevrijden van negatieve emoties zoals stress, ergernissen, piekeren, spanning, verdriet,…
Denk maar aan kwaadheid bij de kinderen bij een echtscheiding, verdriet om een overleden persoon of huisdier, negatieve spanningen bij een examen, stress voor een sollicitatie, faalangst in de sportschool of op school …

EFT helpt om energieker en vrijer in het leven te staan op een gezonde manier! Bovendien sta je krachtiger en is dit zeer bevorderend voor een positief zelfbeeld.

Tijdens deze workshop overlopen we de basistheorie en daarna gaan we aan de slag om de techniek onder de knie te krijgen. Tijdens deze oefeningen is er voldoende tijd voor extra vragen, persoonlijke hulp en tips.

Voel je welkom! 

We beginnen om 10u en eindigen om 17u.

  • Locatie: Bibliotheek De Haan (bovenzaal), Grotestraat 10, 8420 De Haan
  • Bijdrage: 85 EUR (inbegrepen: cursus, koffie, thee, water, fruit, zoete versnaperingen en mijn begeleiding ook na de workshop)

Inschrijven kan via 0495/78.23.92 of info@dezoeterust.be. Je inschrijving is pas volledig na het betalen van de bijdrage.

Om de kwaliteit van de workshop te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 8. Deze workshop is niet gericht op het gebruik van EFT voor professionele doeleinden.